A Kotra Kft. legújabb fejlesztése !

 


PARKOLJ VIKTÓRIÁVAL !

A gyakorlati oktatók munkáját hivatott segíteni legújabb fejlesztésünk, ami okos telefonra vagy tabletre díjmentesen letölthető alkalmazás. Fotókon és filmeken kerül bemutatásra négy féle parkolási módszer. A feladatokat Veres Viktória mutatja be, a tanulási módszer a következő: 
A tanuló (vezetési időn kívül) telefonján vagy tabletjén megtekinti a várakozó helyre való beállás legfontosabb lépéseit és megpróbálja ezt memorizálni. Amikor a kocsiban oktatójától megkapja a parkolási feladatott, a korábban memorizált módszert követve (szükség esetén segítséggel) végrehajtja a beállást. Mindez akkor működik jó hatékonysággal, ha az oktató kolléga is a Viktória által bemutatott módszert követi. Kisseb módszertani különbségek természetesen nem jelentenek problémát, ha azonban az oktató teljesen más metodikát alkalmaz, akkor e program használata már nem javasolt. Azok az oktató kollégák, akik használni szeretnék e módszert, 
az alábbi szórólapon lévő QR kód segítségével.töltsék le az alkalmazást, hogy pontosan megismerjék, és hogy tanulójuk számára is bemutatható legyen. (Kotra Károly)