Horváth László elismerése!

„Köszönetemet fejezem ki Önnek a 2019. szeptember 23-25 napja között Hajdúszoboszlón megrendezett IX Országos Balesethelyszínelő Verseny lebonyolításában nyújtott magas szintű, szakszerű segítségért.”

Így szól az elismerés, Hajdú- Bihar megyében Jámbor István r. ezredes és Dr. Gyurosovics József r. dandártábornok megyei főkapitány köszönetnyilvánítása az Emléklapon, ami a debreceni Horváth Lászlónak szól, aki pedig az Orbán Autósiskola kiváló gyakorlati oktatója.

   


 Horváth Laci kollégánk sokoldalú, közösségi tevékenysége a szakmában nem is mindennapi. Óriási érdemei vannak pl. abban, hogy az imádott focilabda ürügyén évek óta szervezi a JOBB1 kupa labdarúgó mérkőzéseket, összekapcsolja Budapest, Debrecen, Székesfehérvár, Szeged oktatási szakembereit, hogy meccs után majd együtt beszélgessenek, újra éleszthessélk az oktatók és vizsgabiztosok régen volt szakmai barátságát.
Horváth László szakoktató kollégánkat rendszeresen szóra bírják a Debreceni TV adó hírszerkesztői  is, amit aztán az M1, az ATV, a TV2 is sugároz, mert ő mindig okosakat mond a közlekedésről, tapasztalt szakember. Aki már hallotta őt, tudja, szerényen, röviden beszél és csak a fontosat mondja, éppen úgy, mint a legjobb oktatók a tanulókocsiban.


.