ONLINE EREDMÉNYHIRDETÉS

 …a TANULÓVEZETŐ szaklap KI VOLT a LEGJOBB OKTATÓ?  c. 2019-es pályázatának ünnepélyes eredményhirdetését az idén is a hagyományos, a régi, az évek óta bevált procedúra szerint szerettük volna megrendezni. Ahogyan mi szoktuk, együtt, személyesen ünnepelve!

Mert nagyon szerettünk volna velük találkozni, őket átölelni, igazán elismerő tekintettel szembe nézni a nyertes szakoktatókkal, akik a mi választott szakmai zsűrink értékelése szerint most is remekeltek, nagyszerűek voltak munkájukban, rászolgáltak az elismerésére, - és természetesen a támogatók jutalmazására is.

Szerettük volna megrendezni a hagyományos Tanulóvezető Szakmai Fórumot, ahol korábbi években legalább ötven-százan mindig összejöttünk, ahol kicsit fel is bátorodtunk, még hozzá is mertünk szólni a járművezető-képző szakma ügyeihez! De legalább hozzászóltunk! Mert, hogy nem szűnnek a gondjaink, bajaink!

Nem sikerült megrendezni az immár harminc év óta mindig megtartott eseményt!
Csak a remény. Majd jövőre!

Ezért aztán így, - online - formában zárjuk a 2019-es oktatói Pályázatot.

Azt mégis örömmel közölhetem, hogy idén is voltak pályázati támogatóink, hálásan köszönjük a segítségüket. Mint az E-educatio Zrt, a fővárosi Non Stop Autósiskola Kft, Balmazújvárosból Koroknai Imre egyéni vállalkozó, a Püspökladányi Kotra Kft, a JASZKOE országos érdekképviselete, továbbá Pataki Melinda tatabányai magán oktató. Pénzjutalommal, hasznos tansegédleti eszközökkel járultak hozzá a nyertes oktatók jutalmazásához, amelyek most már karácsonyi ajándékká nemesültek, a karácsonyfák alá kerülhetnek.

 

 

Külön köszönet a pályázatunkat évek óta segítő szakmai zsűrinek - Frank György, Virágh Sándor, Horváth László - akik nélkül én már a kedvem is szegtem volna, - amíg ők vannak nyugodtan merem leírni. Jövőre is!

Boldog Új Évet minden Tanulóvezető Olvasónak! 

  Balogh Zoltán