AUTÓSISKOLÁK

CAMPUS AUTÓSISKOLA


Székhelye: DE, Főépület, földszint
Cím: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1.
Telefon: +36 30/836-0150
E-mail: info@campusauto.hu
Web: www.campusauto.hu

A Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft. által működtetett, közel tíz éve működő Autósiskola kiemelkedően fontosnak tartja, hogy tanulói barátságos, nyugodt környezetben készüljenek a jogosítvány megszerzésére és a forgalomban történő biztonságos közlekedésre. Elméleti és gyakorlati oktatóink színes egyéniségek, kiváló szakmai felkészültségük, egyénre szabott felkészítő munkájuknak köszönhetően, eredményességünk kiemelkedően magas a Hajdu-Bihar megyei Autósiskolák között. Meggyőződésünk, hogy csak a jól megalapozott tudás és a lelkiismeretes felkészítés garantálhatja tanulóvezetőink és családjuk biztonságát az elkövetkezendő évek alatt.
Kategóriák:  AM, A1, A2, A,  A1B-vel, A (1 éven belüli A1, A2)  és  B, - egész évben induló intenzív tanfolyamokkal, részletfizetési lehetőséggel, megújuló akciós kedvezményekkel.
(Vincze Ildikó marketingvezető ) (Horváth Sándor iskolavezető)ALAPI AUTÓSISKOLA


Az a célunk, hogy az autósiskolánkban végzett járművezetők ne csak sikeresen vizsgázzanak, hanem megelégedéssel üljenek autóikba. Igen, én egyedül és önállóan tudok vezetni!
Türelmes oktatás, színvonalas képzés! Ez a jelmondat az én több mint 20 éves oktatói tevékenységem meghatározó pillére.
 
Alapi Ottó iskolavezető

További információért látogasson el honlapunkra!

www.alapi-autosiskola.hu.24-ES AUTÓS ÉS  MOTOROS  ISKOLA


Jogosítvány rejtett költségek nélkül!

Budapesten, a Bosnyák tértől néhány lépésre, hangulatos alagsori helyiségben működik a 24-es Autós és Motoros Iskola. Az egykor Munkaközösségi iskola negyven éves, 1973 májusában alakultunk. Múltunk, hírünk kötelez, hagyományaikra büszkén végezzük munkánkat. Arra törekszünk, hogy a minket választó tanulók ne csupán egy műanyag kártyát szerezzenek maguknak, hanem valóban sajátítsák el a felelősségteljes, magabiztos, élvezetes járművezetés képességét! 
„Szívből ajánlom ezt az iskolát másoknak is, hiszen itt valamennyi oktató a hivatásának élő, felkészült, naprakész, lelkiismeretes szakember, - ma pedig csak e tulajdonságok birtokában képes valaki tanulóját eljuttatni a sikeres vizsgáig. Ebben az iskolában az oktatóknak fontos, hogy jó vezető váljék a tanulókból, hogy szeressék meg az autózást, hogy tanuljanak meg bízni is a közlekedési partnerekben és persze önmagukban is. Van még autósiskola, ahol igazi régi vágású, becsületes, rendes emberek dolgoznak. Zuglóban a 24-es ilyen!”
– írta rólunk az egyik tanulónk.

Ennél is többet megtudhat honlapunkon: www.jogsizugloban.hu