AUTÓSISKOLÁK

 ALAPI AUTÓSISKOLA


Célunk, hogy az autósiskolánkban végzett járművezetők ne csak sikeresen vizsgázzanak, hanem megelégedéssel üljenek majd autóikba is. Igen, én egyedül és önállóan tudok vezetni!
Türelmes oktatás, színvonalas képzés! Ez a jelmondat az én több mint 20 éves oktatói tevékenységem meghatározó pillére. Alapi Ottó iskolavezető

További információért látogasson el honlapunkra!
www.alapi-autosiskola.hu.24-ES AUTÓS ÉS  MOTOROS  ISKOLA


Jogosítvány rejtett költségek nélkül!

Budapesten, a Bosnyák tértől néhány lépésre, hangulatos alagsori helyiségben működik a 24-es Autós és Motoros Iskola. Az egykor Munkaközösségi iskola negyven éves, 1973 májusában alakultunk. Múltunk, hírünk kötelez, hagyományaikra büszkén végezzük munkánkat. Arra törekszünk, hogy a minket választó tanulók ne csupán egy műanyag kártyát szerezzenek maguknak, hanem valóban sajátítsák el a felelősségteljes, magabiztos, élvezetes járművezetés képességét! 
„Szívből ajánlom ezt az iskolát másoknak is, hiszen itt valamennyi oktató a hivatásának élő, felkészült, naprakész, lelkiismeretes szakember, - ma pedig csak e tulajdonságok birtokában képes valaki tanulóját eljuttatni a sikeres vizsgáig. Ebben az iskolában az oktatóknak fontos, hogy jó vezető váljék a tanulókból, hogy szeressék meg az autózást, hogy tanuljanak meg bízni is a közlekedési partnerekben és persze önmagukban is. Van még autósiskola, ahol igazi régi vágású, becsületes, rendes emberek dolgoznak. Zuglóban a 24-es ilyen!”
– írta rólunk az egyik tanulónk.

Ennél is többet megtudhat honlapunkon: www.jogsizugloban.hu

   
 www.jogsizugloban.hu