Továbbképzés, vizsgajelentés…Előre bocsátom, a továbbképzés mellett vagyok, fontosnak tartom. Ez a mostani továbbképzés azonban több mint érdekes. Az oktató már iskolavezető is. A hatóság a legfontosabbnak gondolt tesztkérdéseit sorakoztatta fel a mi szórakoztatásunkra, de ez csak azoknak az okosoknak a fejében születhetett meg ebben a kérdésbank formában, akik valószínűleg még oktatót és oktatójárművet se láttak. 
Itt lenne már az ideje felvilágosítani a hatalmasságot! Személy szerint azonban kit? Itt senki nem ír alá semmit. Itt még senki soha nem mondta, hogy ezt és ezt a változtatást én csináltam, ez jó. A jogászok sem vállalnak fel semmit, mert indokolni sem tudnák. Megvannak ők így is, a jó fizetést felveszik, a dicséreteket kiosztják egymás között. Ez a véleményem.

Még csak egy gondolat a vizsgajelentésekről a XXI. században: indigó, két példány, de közben küldözgeti a rendszer az autósiskoláknak, hogy valóban be lett-e jelentve a vizsga, és az eredmény a vizsga után még aznap megérkezik.
A vizsgadíj a lényeg, hogy az be legyen fizetve! Lehetőleg már akkor szeretnék ezt, amikor még csak gondolkodik a tanuló, hogy beiratkozzon a tanfolyamra!
A hatóságnak ez a béna informatikai rendszere (ami belekerülhetett pár forintba) nem tudja megoldani azt az egyszerű szűrést, hogy a vizsgadíj befizetve vagy nem! Akkor mi értelme van itt az online jelentések beküldésének?

Balogh Tamás  - az újpesti tanpályáról